BMW 5-Serie: vochtprobleem passagierskant nabij LMC

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 6 cil.

Problemen met verlichting,na controle de bekleding aan passagierszijde voor opengemaakt,deze is erg nat juist op de plaats waar LMC zich bevind. Kan dit aan de rubbers liggen van de voorruit ( onderzijde),deze ziet er nl gebarsten uit en sluit ook niet goed aan.
LMC verwijderd,nu de natte plaats aan het drogen,hoop dat dit helpt!??

CO2092

Geplaatst door CO2092 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 9 jaar geleden

LCM waarschijnlijk kapot. Staat nu in de nood stand. Af voeren onder van het interieurfilter huis en van de bak die eronder zit controleren.

gr Martin

CO2092 (0), 9 jaar geleden

Hoi Martin,ik heb de LCM goed laten drogen en ook de vochtige plaats in de auto goed droog gemaakt en zoals je zei de afvoeren schoongemaakt. Alles weer gemonteerd en na enig tegenpruttelen met starten werkt alles voorlopig weer naar behoren,hopen dat het zo blijft.
Bedankt voor je reactie!
Gr. Frank.

CO2092 (0), 8 jaar geleden

ik heb toen lekkage gevonden op het rechterbovenhoekje van de voorraam rubber door met een gieter onder te beginnen.Eenmaal boven zag je een straaltje water zo langs de LCM aflopen,deze rubber afgekit en probleem was voorbij.
Nu opnieuw probleem aan dezelfde kant,echter geen lekkage op het raam rubber,wel regelmatig koelvloeistof bij vullen maar ik kan niet zeggen dat de vochtigheid onder de mat naar koelvloeistof nijgt....LCM weer gedroogd met een fohn en alles werkt weer naar behoren!
Nu op zoek naar de bron van nattigheid,kan dit ook via de bodem of een scherm binnenkomen..?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.