BMW 5-Serie: water in inlaatspruitstuk

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2500

Hallo,
Onlangs ging mijn 523i in "noodloop" na lang zoeken bleek gasklep vast te zitten en dat er water in het inlaatspruitstuk stond. Gasklep was van binnen behoorlijk gecorrodeerd dus vermoedelijk al langer water gesnoven. Gasklep vervangen na 5 dagen zelfde probleem.
Ik heb geen idee waar dat water vandaan zou kunnen komen. Kan er en verband bestaan met de rembekrachtiging?? Min of meer gelijktijdig (met de water in inlaatspruitstukprobleem) maakt deze een geluid alsof ik, als ik het rempedaal intrap, ergens water doorheen pers.

Ben benieuwd naar mogelijke reacties.

gr. Eddy

Bmwsnake

Geplaatst door Bmwsnake (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Is 1 maal vragen niet genoeg? Met 3 maal kom je wel erg hebberig over en dat ontneemt mij de lust om antwoord te geven.

Highway (110) PRO, 8 jaar geleden

Inderdaad, als u een vraag heeft geplaatst graag bij die topic blijven en niet telkens een nieuwe openen. Ik heb de andere vragen verwijderd en laat deze open als u nog een nieuwe topic opent dan wordt ook deze vraag verwijderd.

Moderator Problemcar

Bmwsnake (0), 8 jaar geleden

helemaal gelijk. heeft echter niets met hebberigheid te maken maar beetje domheid. Zag niet dat hij al geplaatst was. Dacht dat ik wat fout had gedaan.. en probeerde het nog en nog een keer. Weghalen kon niet meer...

Bmwsnake (0), 8 jaar geleden

heb nu maar één keer op verzenden geklikt staat ie er 2 keer. ??

Highway (110) PRO, 8 jaar geleden

Wat er is gebeurt Eddy weet ik niet. Ik kan de topics die ik verwijderd heb ook niet terug vinden.Ik zag wel dat je nog 2 topics open hebt staan zonder oplossing. Graag deze even beantwoorden....

Ik hoop na dit misverstand dat iemand je kan helpen met je probleem.

GJBAutos (0) PRO, 8 jaar geleden

Waartschijnlijk afvoer verstopt onder het interieur filter aan de bestuurders kant en daardoor de rembekrachtiger lek/verrot.

gr Martin

Xeloq txa (0), 8 jaar geleden

Ja dat denkt ik ook de afvoer verstopt is trekt het via vacuüm de water in je inlaat
Dat heb ik meegemaakt bij e39 525d

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.