BMW 5-Serie: Waterpomp

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 520i

Hallo ik heb een probleem met de waterpomp die heefd een schurend en piepend geluid als ik hem koud start maar na enkele minuten rijden is dit over ,voor de rest werkt de pomp goed ,nu is mijn vraag is dit met een goede smeer of kruipolie te verhelpen zonder dat de pomp vervangen word ,ik heb aleens met kruipolie gespoten en het geluid ging gelijk weg ,maar de volgende dag was het weer terug .dit eufel zit er nu al een dik jaar in ik stoor me er erg aan ,ik hoop dat 1 van jullie me raad kan geven bvb dank. Leen zegwaard .

leenmartha

Geplaatst door leenmartha (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

Wynns Radiator additive, Als het geluid van de afdichting komt.

edje525da04 (0), 12 jaar geleden

Het kan ook de multi riem zijn die piept, als je daar wat siliconenspray op spuit dan is dit ook verholpen. Heb dit ook voorgehad.

leenmartha (0), 12 jaar geleden

Ik ga dat even uit proberen baad het niet dan schaad het niet bedankt voor de tip groet l zegwaard.

leenmartha (0), 12 jaar geleden

[quote=edje525da04]Het kan ook de multi riem zijn die piept, als je daar wat siliconenspray op spuit dan is dit ook verholpen. Heb dit ook voorgehad.[/quote]
Ik geloof niet dat het de riem is want ik spoot de kruipolie op mijn pomp en weg het gepiep maar kwam de andere dag weer terug

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.