BMW 5-Serie: Wie heeft er voor mij een schema

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4,4 v8

Wie kan mij een schema mailen van de ditributie/nokkenas timing

Alvast bedankt

Ps.. Het gaat om een 540 e39 v8 automaat.

Faisel

Geplaatst door Faisel (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

keese39 (0), 14 jaar geleden

Beste Faisel,
Probeer eens http://www.realoem.com/bmw/, daar vul je alle gegevens in van jouw bmw en krijg je allerlei schema tekeningen. Ik kijk hier met name naar als ik iets wil gaan repareren zodat ik weet waar ik het moet zoeken en hoe het in elkaar zit. Succes.
Kees.

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Daar zoek je echt vergeefs naar een schema voor de timing, en al helemaal van een v8. Er staan volgens mij geen merktekens op een distributie van een v8 en je hebt dubbele blokkeer gereedschap nodig om alle nokkenassen op tijd te zetten.

gr Martin

Faisel (0), 14 jaar geleden

Hey Robby10030.

Dank je wel voor je duidelijke tekening. Kan je het ook doen blokkeer gereedschap of heb je die echt nodig. Want de monteur die aan mijn auto werkt die doet alle auto's en heeft niet speciaal voor een merk zo een blokkeerset.

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Je hebt blokkeer gereedschap nodig anders krijg je hem nooit op tijd. Er zit 1 lange ketting op die beide banken aandrijft en die gaan verspringen als je hem op tijd wilt zetten. Pas op trouwens met de geleiders die willen nogal snel kapot gaan. Eigenlijk zou je ze moeten vervangen als je de boel toch los hebt liggen.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.