Brommobielen Arola : arola: remmen

zoals bekend zijn de remmen van een arola mechanisch, ik vroeg me af, heeft er iemand foto;s van de werking van deze remmen (de bekabeling)
zijn het vier remkabels die op het rempedaal zijn aangesloten?

Michiel van G.

Geplaatst door Michiel van G. (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Arola? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mausie66 (0), 15 jaar geleden

hoi...
die kabels lopen heel simpel: aan de binnenkant van je trommelremmen zitten van die klauwtjes (die je ook op fietsen met trommelremmen hebt) daar moet je je kabeltjes achter haken. aan de andere kant (bij je rem) zit er aan de bovenkant van het draai punt twee dingen waar je je voorremkables aan moet maken en onder het draaipunt twee voor de achterremmen. je moet de kabels ook nog door oogjes heen halen.


ik hoop dat dit genoeg, en kloppend is, het is niet heel duidelijk maar mijn arola heb ik momenteel niet voor de deur staan dus een foto maken lukt niet.

gr. Maurits

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Arola of stel zelf een nieuwe vraag.