Cadillac Coupe De Ville: Elektrische probleem

Hallo. Ik heb een cadillac uit 1979 met het volgende probleem. Bijna alles doet het niet meer. Lampen achter, kofferbak, kachel claxon radio. Radio klikt wel aan maar ruist en tijd komt ook niet in beeld. Starten doet hij wel en de koplampen. Iemand een idee?

Coupe deville

Geplaatst door Coupe deville (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Coupe-De-Ville? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

https://www.google.nl/search?q=cadillac+... Hier staan de elec schema's, van diverse jaren

Coupe deville (0), 6 jaar geleden

Bedankt voor het schema. Ik heb nog eens gekeken maar ben er nog niet achter wat het is. Echt niks doet het maar starten doet hij wel.heel vreemd

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

alle zekeringen , relais zeer zeker nakijken, ook de draden die naar zekeringhouder en akku lopen, meten is weten, heb het idie dat er in omgespit is. dit soort grapjes deed ik in mijn verleden anders. een signaal op een niet werkend iets zetten en dan kijken tot hoever dit kwam.
op die manier word het in elk geval duidelijk of de kabelboom alles doorlaat, of waar er fouten zitten .
Sucses
Dit word een aardig doormeet klusje
Met signaal bedoel ik dus doorfluiten op de ouderwetse manier met n toon generator
Groet Johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Coupe-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.