Cadillac coupe de ville 1972: Motor valt uit

Bouwjaar: 1972, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Goedendag,

Ik zit te denken over de aanschaf van een cadillac coupe deville uit 1972 met een 8.2 liter v8. Deze auto heeft echter als probleem dat de motor na lang filerijden uitvalt, om vervolgens moeilijk weer te starten. Eerder reed de auto helemaal niet, maar de huidige eigenaar heeft er een nieuwe carburateur opgezet, waardoor hij alleen nog maar uitvalt bij filerijden. De huidige eigenaar heeft al aangegeven dat het misschien door poreuze slangen van de katalysator komt, maar wat is jullie mening hierover?
Groeten ronk

Ronk_v_m

Geplaatst door Ronk_v_m , lid sinds 6 maanden geleden

2 Reacties

oldford PRO, 6 maanden geleden

Poreuze slangen, Misschien. Van de katalysator? Lariekoek.

stanstanga, 6 maanden geleden

Dag
Bij mijn Chrysler 300M uit 99 heb ik dat ook zo vaak gehad .uiteindelijke oorzaak was een defecte krukas censor. Ik hoop dat dit antwoord het probleem oplost.
John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Coupe-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.