Cadillac coupe de ville 1972: Motor valt uit

Bouwjaar: 1972, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Goedendag,

Ik zit te denken over de aanschaf van een cadillac coupe deville uit 1972 met een 8.2 liter v8. Deze auto heeft echter als probleem dat de motor na lang filerijden uitvalt, om vervolgens moeilijk weer te starten. Eerder reed de auto helemaal niet, maar de huidige eigenaar heeft er een nieuwe carburateur opgezet, waardoor hij alleen nog maar uitvalt bij filerijden. De huidige eigenaar heeft al aangegeven dat het misschien door poreuze slangen van de katalysator komt, maar wat is jullie mening hierover?
Groeten ronk

Ronk_v_m

Geplaatst door Ronk_v_m (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Coupe-De-Ville? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 1 jaar geleden

Poreuze slangen, Misschien. Van de katalysator? Lariekoek.

stanstanga (0), 1 jaar geleden

Dag
Bij mijn Chrysler 300M uit 99 heb ik dat ook zo vaak gehad .uiteindelijke oorzaak was een defecte krukas censor. Ik hoop dat dit antwoord het probleem oplost.
John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Coupe-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.