Chevrolet US Silverado: aanhanger aansluiten

Bouwjaar: 1998

hallo ben in het bezit van een chevrolet silverado . ik wil achter deze auto een aanhanger hangen maar merk dat het knipperlicht en remlicht 1 zijn hoe kan ik dit oplossen

bijvoorbaat dank ertje

ertje

Geplaatst door ertje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Silverado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Peter8748 (0), 18 jaar geleden

Dan sluit je onder bij het rempendaal (zit een stekker) een draad aan en die trek je naar achteren, en de makkelijkste manieer voor je knipperlichten is om die van je VOOR knipperlichten (links en rechts) ook een draad te trekken naar achter en dat sluit je aan op je stekkerdoos voor de aanhangwagen.
Voor de knipperlichten kun je ook kijken bij de kabelboom in je stuurkolom welke draad alleen knippert en niet reageerd op je rem (dat is namelijk dan ook een draad die naar je voorknipperlicht gaat).
Bij de achterlichten kun je inderdaad alleen maar je verlichting pakken.
Als je constante stroom wilt hebben neem je die vanaf je kofferbak verlichting, zet daar wel even een zekering tussen, meestal is die standaard gezekerd 35 amp dus neem een lichter bijvoorbeel 20 amp.


Linkerknipperlicht

Remlicht Constante stroom (+)
Licht

Licht Massa (-)

Rechterknipperlicht

Groeten
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Silverado of stel zelf een nieuwe vraag.