Chevrolet US Silverado 2002: pissende verstuiver chevy k 2500 hd Duramax

Bouwjaar: 2002

Beste mensen ik heb een chevy in onderhoud en geleverd aan een klant van mij. Nu het volgende probleem er zit een lekkende verstuiver in en ben met de auto naar de dealer geweest in amsterdam zuidoost vervolgens moet er een rekening betaald worden als hij gerepareerd wordt van ruim 700 euro[beetje veel vindt ik] is er bij iemand bekend of er modificaties hebben plaatsgevonden op deze motoren ivm het inspuitgedrag???? of iets dergelijks dan gaarne jullie reactie's bvd Dirk Appel

Carappel

Geplaatst door Carappel (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Silverado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

metalux (0) PRO, 18 jaar geleden

pas op, deze verstuivers er zit een overdruk ventiel in die maar 1 keer kan werken(en indertussen zeikt hij het hele motor blok vol)en daarna kan je de verstuiver weggooien
er is geen modificatie voor
chevrolet heeft de duramax diesels gemodificeerd(vanaf 2004 modellen)
DMV andere klepdeksels,retourleidingen,en verstuivers

Carappel (0) PRO, 17 jaar geleden

Probleem inmiddels opgelost alle verstuivers vernieuwd plus common rail ed bij de dealer ivm garantie verhaal rek. was 7600 eu en nu is de eigenaar aan het rechten met de importeur !!!!!!!!! al met al dus niet iets om vrolijk van te worden !!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Silverado of stel zelf een nieuwe vraag.