Chevrolet US Trans Sport: aanhanger achter chevrolet transsport

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.4 fsi

Hoi ,Niet echt een probleem maar een vraagje uit voorzorg,wat is de beste manier om 1000 km te rijden met een trailer met paard zonder de automaatbak te verniielen,is net nieuw namenlijk dus zou erg zonde zijn


Groetje

Joop

joop van zon

Geplaatst door joop van zon (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Wanneer moet dat gebeuren en vooral waar komt dat paard weg? In deze tijd van het jaar denk ik dat het om een schimmel gaat en die moet dus uit Spanje komen, dan moet je door de pyrineen... Dan moet je een extra automaatbakkoeler plaatsen (sowieso geen slecht plan)

Maar in principe kan dat wel, niet al te gek hard optrekken en evt de bak met de hand schakelen, zeker bij steile hellingen, dan in 3 ipv D (of zelfs 2) ook helling af, de bak in een lagere versnelling zetten, om zo de remmen te ontlasten. Dit wel met enig beleid doen, dus niet klakkeloos bij 80 zo de handle van uit de D naar de 2 scheuren, liefst van uit stilstand, of bij lage snelheid, na afremmen voor een bocht oid.
Temperatuur meter in de gaten houden, door het slippen in de bak, wordt de automaatbak olie zeer heet (een paar honderd graden) die moet gekoeld worden in de zijkant van je radiateur, en hierdoor warmt je koelvloeistof enorm snel op, hierdoor loopt je temperatuurmeter op. Nou valt de fan voor het koelen bij deze Transsports nogal laat in, pas bij het een na laatste streepje. Fan regeling kun je beinvloeden of doorverbinden maar dan krijg je wel check engine lampje aan. Door de airco aan te zetten begint de fan ook te lopen en helpt dan ook iets koelen.

Dus evt nog een extra koeler plaatsen (is misschien bij de bakrevisie al gedaan) en afhankelijk van het terrein (hellingen ja of nee) versnelling kiezen. Nou heb je om deze tijd de buitenlucht temperatuur mee, dus het zal niet zo vreselijk uit de hand lopen denk ik. Anders vraag even na bij de automaatbakreviseur. (Of er een extra koeler tussen zit)

" De allerveiligste en goedkoopste methode is om het door jou geTRANSSPORTeerde PAARD van de goedheiligman gewoon voor de hele combinatie te spannen." ;-) ben je wel wat langer onderweg.

Gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.