Chevrolet US Trans Sport: AIRCO Trans sport probleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4 v6

Hallo
ik heb een probleem metmijn airco van trans sport 2002
Ik dacht die is leeg en ben ik die bij iemand die (huis aircos )doet na meten zegt dat hij lek is dan hebben we onder de motorkpa gekeijken en er mist een stuk van de airco systeem net onder de moterkap links voor de linker wiel zou volgens hem een condensor moeten staan waar twee pijpjes los zitten,
wat kan hier doen om dit stuk te vinden/kopen/ terugplaatsen en zo ja kan ik dat zelf ook, wat ik ook niet begrijp is ik weet niet zeker of dat een conensor moet zijn na het testen met druklucht kvam uit die pijp veel luch naar buiten.
mvg

mif

Geplaatst door mif (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

hoe lang heb jij die auto???zal toch iemand verwijderd moeten hebben en dit alles bij elkaar te repareren zal wel zo duur zijn geweest dat ze het zo laten.

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Juist, je airco heeft dus gewoon niet gewerkt, want zonder condensor zal dat niet gaan. bij de aircospecialist vragen wat de kosten zijn, maar goedkoop zal het niet zijn, want de leidingen naar achteren zijn op die leeftijd ook vaak aan vervanging toe.....

succes Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.