Chevrolet US Trans Sport: Alarm Cliford

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Hallo,

Probleem ik heb gisteren een goede buur geholpen met starten van hun auto.
Verder nog even weg geweest die zelfde dag niks aan de hand.
Vandaag in de ochtend ook nog weg geweest niks aan de hand sinds vanmiddag problemen met starten lijkt of de accu leeg is hij klikt als ik dan opnieuw het alarm aan en uit zet (Cliford alarm) start hij als normaal.
Ook is er dan de spanning van de auto eraf geweest de klok springt op 12.00 uur.
Zou het alarm ondregeld zijn? In de middecosul zit een zwart kastje van Cliford met een wit knopje weel iemand waar die voor dient?
Accu is 1.5 jaar oud en de startmotor is 2 jaar geleden aan de buurt geweest.
Is dit toeval of heeft het te maken met de starthulp die ik veleend heb en hoe is het op te lossen.

Groeten Ceeske

ceeske

Geplaatst door ceeske (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ceeske (0), 11 jaar geleden

Hallo,
Het probleem is opgelost lag aan het alarm versleten of toch iets te maken met het starten van de andere auto wie zal het zeggen.
Ben bij Car Sound Center te Geldrop geweest en ben daar erg netjes en goed geholpen hebben nu de startonderbreker eraf gegooid en tot nu toe heeft het probleem zich niet meer voorgedaan ligt aan de relais(hoop dat ik het goed schrijf) zijn versleten.

Groeten Ceeske

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

jouw alarm heeft het lang volgehouden, meeste cliffords werden al vrij vlot uitgeschakeld, alleen maar ellende.................

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.