Chevrolet US Trans Sport: remdruk valt weg

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

ik had een remdruk probleem dus hofdcilinder vervangen nog steeds het zelfde rembekrachtiger vervangen nog stteds een probleem alles ontlucht nog steeds geen remdruk.
Wie kan me helpen met dit probleem?

chevy henky

chevy henky

Geplaatst door chevy henky (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

Hoe heb je de zaak ontlucht? met een pulserende pomp? en rechtsachter begonnen, toen la, toen rv en toen lv? remvloeistof is wel mooi schoon?

chevy henky (0), 11 jaar geleden

hallo
met een pulserende pomp???
ja rechts achter begonnen
maar rechts achter komt bijna geen remvloeistof uit
remvloeistof is nieuw.
hij begon er zo ineens mee dus heb ik de hoofdremcilinder vervangen en ook de rembekrachtiger.
Ben teneinde raad want hij rijdt perfect anders.

Henky

chevy henky (0), 11 jaar geleden

had in het begin wel druk maar als ik het pedaal langzaam los liet remde hij niet meer pedaal weer los laten en had weer remdruk nu heeft ie even rem druk en daarna niets meer

Henky

C.Jonker (0) PRO, 11 jaar geleden

Dat je niet over pomp beschikt dat snap ik.
heb je de hoofdremcilinder gevuld voor montage?
Lijkt op defecte cup in de hoofdremcilinder maar die heb je vervangen.
Alle remleidingen losdraaien en kijken waar er geen olie uitkomt, blijven bijvullen, er moet geen nieuwe lucht in het systeem komen.
Heb je iets om aan de ontluchtingsnippel te zuigen? bv een grote spuit of een vacuumontluchter?
Als je remleiding meteen bij de pomp loshaald heb je dan wel vloeistof? zit er nog een remdrukregelaar tussen? ook bij de achteras gekeken ( lastafhankelijke regelaar )

chevy henky (0), 11 jaar geleden

ja heb wel vloeistof bij de hoofd cilinder maar heel weinig bij de remcilinder rechts achter ook heb ik alle door gespoten en als ik de remleiding bij de hoofdremcilinder los haal komt er wel vloistof uit de remcilinder rechts achter.
de achter remleiding gaan direct naar voren toe.

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

zorg dat je de zaak goed doorgespoekd krijgt, zit gewoon een hoop zooi in, had laatst nog 1, noodstop gemaakt en geen remmen meer.... remvloeistof had gekookt, (meer water dan remvloeistof denk ik... zaak goed doorgespoeld en zo waar... remdruk!!! Je kunt het evt ook er doortrappen, maar dan moet je met 2 man zijn en veel geduld hebben..... zit niet toevallig 1 van de remslangen dichtgedrukt door roest bij de aansluitingen van de slang op metaal?

chevy henky (0), 11 jaar geleden

alles al gedaan en nog niks pffff snap er niks van

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

Okay, als je de remmen op druk trapt, en je start de auto, zakt dan het rempedaal ook iets weg? zo nee, dan is je rembekrachtiger in de war.
Als je de rempot volgooit met dot 4 remvloeistof, en je draait hem achterlos, met een slangetje op de ontluchter, en dat slangetje in een pot met wat remvloeistof, en je laat iemand trappen, voorzichtig en met lange slagen, komt er dan wel remvloeistof uit?
en toen je de hoofdremcilinder vervangen hebt, heb je toen ook wel heel voorzichtig de zaak op drukgetrapt? want als je dat te wild doet, dan nek je direkt een nieuwe hoofdremcilinder....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.