Chevrolet US Trans Sport: captain chairs Chevrolet Trans Sport

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

vraag;

passen captain chairs van een trans sport 1998 ook in een 2001?


dank

Venture

Geplaatst door Venture (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Volgens mij wel, maar ik zal het morgen ff nakijken bij mijn eigen, heb jij al 2 captainchairs of een bankje op de middenste zit rij?
als je al 2 captainchairs hebt past het zeker, dat bankje zoek ik ff op!

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Marc, nou kijk ik ff snel, maar ben er nog niet helemaal uit, 2001/2004 wil sowieso, maar 97/00 in nieuweren ben ik nog niet uit, moet ik ff checken
morgen weet ik meer

gr

Peter

Venture (0), 15 jaar geleden

Hi Peter,

Ik heb op de middelste rij en de achterste banken. Ik zag op internet dat iemand onderdelen aanbood. Daarbij ook twee captainchairs voor de middelste rij.

Ik hoor graag van je!

groet,

Marc

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

die op marktplaats, uit Volkel? dat zijn geen captainchairs, want ze hebben geen armleuningen! en ze komen van de achterste rij!

ik meet morgen ff bij de mijne, meet jij ff bij de jouwe (aansluitingen in de vloer) weet je de maten en kun je de verkoper vragen om de maten

gr
Peco Power

Venture (0), 15 jaar geleden

nee, die niet maar deze:

http://link.marktplaats.nl/224337070

ik zal morgen even meten

gr

marc

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Marc

Ik heb ff gemeten, ik heb 6 aansluitingen in de vloer, waar normaal de 3 kleine segmenten van de "bank " op de 2e zitrij inzitten
de 2 captainchairs van mijn eigen TS staan in de buitenste en in de middenste. de aansluiting voor het "1ste" bankje valt dus onder de captainchair
aan de andere kant net zo. Goed , de maten

Tussen de aansluitingen is de stoel 47.5 cm breed, da's de afstand tussen de eerste aansluiting in de vloer en de 3e aansluiting , (ik heb ff gemeten aan de bijrijderskant (rechterkant ofwel de kant met de elektrische schuifdeur {even voor de duidelijkheid})

dus even kontakt opnemen met die sloper (dank voor het adres, daar heb ik ook nog wat aan) en laten meten. Nog 1 tip, ruil je eigen interieur er op in, scheelt in de kosten , maar vooral thuis in de ruimte!!
Oh ja, let wel even op het motief van het interieur, daar heeft verschil ingezeten!!! ik denk dat deze sloper via amerika uit duitsland komt, van een daar gelegerde US-militair (dit ivm de blazer/pick-up sloperij) en daar zitten wel eens iets verschillen in (de kosten zijn de militairen vaak te hoog om ze weer mee terug te nemen)

Groeten

Peco Power

Venture (0), 15 jaar geleden

Peter,

Bedankt voor het meten!!!!!!!!!!!!!!, ik kwam er gisteren niet aan toe dus zal ik het morgen even doen.....
Er zit dus wel verschil in het motief, wist ik niet. Op de foto lijkt het hetzelfde.
Nu begrijp ik pas waarom er in Duitsland Venture's rijden.....

Ik kom er op terug

Groet,

Marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.