Chevrolet US Trans Sport: Linkerschuifdeur (un)locked niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4l, V6

De linkerschuifdeur reageert niet meer op (un)lock, zowel van de afstandsbediening als vanaf de bestuurdersbediening. Ik kan er in de Haynes manual niets over vinden.

Voordat ik de deurbekleding eraf ga halen om de stekkertjes te checken: is er nog iets anders wat ik na kan kijken voordat ik aan die klus begin?

Overigens wordt de binnenverlichting al een hele tijd niet meer geactiveerd door het openen van dezelfde schuifdeur. Ligt de oplossing daarvan toevallig in dezelfde richting?

Iemand tips / adviezen? Thnx alvast!

Masto

Geplaatst door Masto (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Dat is inderdaad verdacht, maar of dat het echt is? de contacten even goed inspuiten van de deuren wil wel eens helpen. Ik zal even zoeken naar de originele gm beschrijving voor de deuren en de bedieningsmogelijkheden. Even een " domme ""vraag, maar als je de deurkruk gebruikt loopt ie wel via de motor open, of moet je hem dan zelf ook helemaal openschuiven? Loopt de motor niet, dan is het of de zekering (staat wel in Haynes) of anders de motor.... Die gaan wel eens stuk. De "sirene" om aan te geven dat de deur dicht gaat doet het wel?

Groeten

Peco power

Masto (0), 15 jaar geleden

Ha Peco Power, bedankt voor je snelle reactie!

Bij mijn model kan de linkerschuifdeur alleen handmatig open. Kan daarmee dus niets checken.

Ik zal in ieder geval de contacten even goed inspuiten, wellicht helpt dat. Als jij nog ergens een originele GM-beschrijving voor de deuren kan vinden, dan graag!

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik lette niet goed op, omdat de problemen altijd te maken hebben met de RECHTER schuifdeur en de bediening daarvan, ik dacht dat het daar mee te maken had, jij bedoelt de vergrendeling!

waarschijnijk motortje stuk, anders de bekleding loshalen en checken op oxidatie bij de stekkers. motortje ff stroom geven via een accu of acculader met een paar extra draden (ff creatief zijn) kijken wat ie dan doet.

Masto (0), 15 jaar geleden

OK, dank, ik ga er mee aan de gang de komende week (het is buiten kouder dan ik dacht, effe een werkruimte zoeken..)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.