Chevrolet US Alero: chevrolet alero 2.4

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Beste heren , ben opzoek naar een motorblok voor de alero uit 1999 2.4 B. automaat, met te weinig motorolie gereden (krukas echt versleten. De vraag is ook , is het een voorkomende probleem van dit model? staat ook op onderdelenzoekr.nl,maar geen reacties nog.
Hoop op een gunstig reactie
Mvg, Martin

marsancb

Geplaatst door marsancb (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Alero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoi Martin,

Deze site is bedoeld voor het met elkaar oplossen van technische problemen, niet om onderdelen te zoeken, aan te bieden , dit zelfde geldt voor diensten. Een ieder die wel info heeft is vrij om dit via e-mail te doen.

gr

Mercury, Moderator problemcar.

Jou vraag over een versleten krukas ten gevolge van te weinig motorolie, daar kan ik het volgende op antwoorden : Elke krukas die niet gesmeerd wordt, daar zullen de lagerschalen van kapot gaan en hierdor zal ook schade ontstaan aan de krukas. Bij deze chevrolet is het mij niet bekend, dat de krukassen nu zo enorm veel zachter en slechter zouden zijn dan andere.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Alero of stel zelf een nieuwe vraag.