Chevrolet US Trans Sport: compressor luchtschokbrekers Trans Sport

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3400

Weet er toevallig iemand wat de luchtopbrengst en maximale druk is van de pomp voor schokbrekers achter(luchtvering)??Ik heb al gezocht in "Haynes" maar daar vind ik niks.Ik wil graag de pomp in mijn Mercedes V-Klasse bouwen want een pomp van een TS heb ik nog liggen,maar ik weet niet of de pomp genoeg lucht levert om de luchtbalgen van de V-Klasse op te pompen en op druk te houden.

mvrgr Jeroen

sleen42

Geplaatst door sleen42 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

fokko h (0), 11 jaar geleden

Ik heb deze week nieuwe monroe luchtvering geplaatst in mijn Chevy Van 1999 5.7
Bij normale load oppompen tot 90 PSI, dat is ruim 6 atm. Maximale load oppompen tot max 150 PSI dus ruin 10 Atm.

Ik doe dat trouwens met een klein pompje van € 15.

let wel op dat je tussen links en rechts niet met 1 T-stuk werkt, want dat is slecht voor de wegligging in bochten. Dus beide een eigen ventiel!!

Succes Fokko

sleen42 (0), 11 jaar geleden

Hallo Fokko,bedankt voor die info.Er zit al luchtvering onder dus ik hoef alleen de pomp te vervangen en meteen te verplaatsen want hij zit nu onder de auto en ik wil hem achterin naast de wielbak plaatsen.Omdat hij onder de auto zit geeft deze veel problemen met de luchtvering van de V-klasse.Een nieuwe pomp kost bij de dealer 650 euro!!En ik denk ,als het werkt, dat je voor de helft van het geld een nieuwe pomp voor een Trans Sport koopt.Alleen zijn de leidingen van de V-Klasse 6mm en die van de TS 3mm dik,een verloop stukje heb ik al besteld,dus nu maar afwachten of het werkt,ik ga het gewoon proberen.

Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.