Chevrolet US Avalanche: computer motor managment?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: LPG, Motorcode: Vortec 5.2

Hallo mijn v8 loopt op 4 cilinders een kant waarsch computer kan deze gerepareerd worden of vervangen door gebruikt loop even paar minuten goed daarna valt de helft uit.

Vr gr Addie

cevhy

Geplaatst door cevhy (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Avalanche? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

waarschijnlijk ergens een dradbreuk of een sensor kapot, hij loopt nl wel op 8 cilinders als ie op z'n "koude start "stand staat. Dit zijn heel erg vervelende probleempjes bij de nieuw generatie Yanks, omdat er maar weinig mensen of bedrijven zijn die de knowhow en de apparatuur hebben om dit soort dingen goed op te sporen. Mjn advies => ga naar een dealer die redelijk veel van dit soort auto's in onderhoud heeft of een bedrijf dat die dingen veel uit de states importeert.
Suc6
Peter.

cevhy (0), 16 jaar geleden

Hallo Peter, thanks voor je advies staat inmidels bij de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Avalanche of stel zelf een nieuwe vraag.