Chevrolet US Malibu: Contactslot Chevrolet Malibu 1998 V6 Automaat

Bouwjaar: 1998

Wie kan mij uitleggen hoe ik moet handelen. Het contactslot van de chevy malibu van mijn zoon is stuk, dwz de sleutel draait niet meer, waarschijnlijk palletje dat blijft hangen.Heeft alles geprobeerd,res. sleutel, smeren, enz enz. Hoe gaat normaal dit slot er uit? Kan de schakelaar er zo vanaf gedraaid worden? Moet hij het slot eventueel uit boren. De automaat staat nu in P, dus hij kan de auto niet verplaatsen. Ik heb de auto zelf niet bijdehand, hij staat in de USA. bij voorbaat dank voor eventuele reactie's.

sapi

Geplaatst door sapi (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Malibu? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thebandit (0), 18 jaar geleden

stuur moet eraf,airbag ring eruit,deze zit met een borgring vast,
dan zie je het stuurslot ring die zit ook met een borgring vast,deze ook verwijderen,en dan kun je als het goed is een torxboutje zien zitten ten hoogte van het contactslot,boutje eruit draaien en contactslot eruit pakken.
let wel, om het stuur te verwijderen heb je speciaal gereedschap nodig,en ook om de borgveertjes te verwijderen.
wat je ook kunt doen als alleen de auto verplaatst moet worden de kabel van de selectorhandel op de automaat lostrekken en met de hand de selector op de automaat in zijn neutraal zetten
succes

sapi (0), 18 jaar geleden

Thebandit het is gelukt. Bedankt,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Malibu of stel zelf een nieuwe vraag.