Chevrolet US Trans Sport: cruise control werkt,werkt niet .

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Hallo !
heb vorige maand chevy transsport gekocht,prachtige auto,152000 gelopen,goede staat.ga ermee rijden en de cruise controle deed het 1x.ging ermee naar de garage,konden niets aan doen,als en nieuwe te bestellen.nu6 weeken verder nieuwe zit erin,zelfde problem.hing er een moi prijskartje aan (gelukkig garantie maar nog jammer van het geld 545.-euro +btw voor de schakelaar aan het stuur .vraag van mij is de cruise control uittelezen ?het zit er ook nog een vreemd kabel aan de cruise control unit voor onder de motorkap.(groen) en gaat volgens mij naar de clifford alarm off naar de navigatie.heb wel all de oplossing met de remlicht bekeken en ga morgen meteen naar kijken.ben verder heel tevreden met de auto.

groetjes en alvast bedankt

Jens

heb vandag naar de remlicht (duplolampjes)gekeken ,zijn volgens mij in orde en werken ook goed.heb verder alle zekeringen naargekeken ook ok.

waar zit de TP-sensor?en is ie makelijk te vervangen of kann ik het liever van de garage laten doen ?

naar nog een keer alle zekeringen erin en eruit,en duplolampjes achter erin en eruit,werkt ie weer.wel ook van de grotere zekeringen vast gedrukt,zijn niet helemal ingedrukt gewest(naast dashboard).
ging door jullie wel goed aan het zoeken,en nu wel opgelost.

bedankt en de groetjes

Van Jens
sorry,mijn buurman,heeft wel een van de duplolampjes vervangen.hoop nu ,dat het de enige fout was.
noch bedankt
groetjes Jens

tot nou toe werkt de cruise control perfeckt

groetjes jens

jens1966

Geplaatst door jens1966 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

TransSport2003 (0), 13 jaar geleden

Zou je gaspedaalsensor kunnen zijn (TP-sensor). Ik heb het ook gehad, met de stuurstengel was niets mis, alleen TP-sensor vervangen en alles deed het weer.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Gaspedaalsensor (throttle position sensor) of je remlichtschakelaar.., achteruitrijschakelaar wil ook wel eens vals spelen, maar dan moeten je achteruitrijlampen blijven branden.
Ook niet toevallig er net een trekhaak onder gekregen, een paar mistlampen gemonteerd, of.... het fijne clifford alarm afgesloten?

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.