Chevrolet US Trans Sport: deurbleklding electrische deur rechts

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3400

kan iemand mij vertellen hoe je de deurbekleding van de elektrische deur rechts helemaal los krijgt. Ik krijg alles los behalve het handvat waarmee je de deur aan de binnenkant dicht of open doet. Het slot is namelijk kapot en de deur wil niet meer in het slot vallen. Ik zal dus eerst moeten onderzoeken of deze defect is of gerepareerd kan worden maar dan moet wel de totale deurbekleding er af. Alvast hartelijk dank. Jeroen

jeroen1971

Geplaatst door jeroen1971 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rondepon (0), 13 jaar geleden

hoi jeroen

het is even een vissen maar als je voorzichtig een platte schroevendraaier tussen de hendel en de deurbekleding stopt zie je een soort van hoefijzer vormig klemmetje zitten probeer die met twee dunne schroevedraaiertjes of een punttangetje er af te duwen .als die eraf is kan je de hendel er af halen en de rest losmaken.

gr.ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.