Chevrolet US Trans Sport 2002: elektrische storing in dashboard

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: LA1, Motorinhoud (cc): 3400, Vermogen (kw): 138

Hallo Allemaal

Sinds een aantal dagen heb ik een elektrisch probleem met mijn Chevrolet trans sport, mijn radio wil niet meer uit en verwarming werkt niet meer.
Nu heb ik een lekkage gehad door een lekkend raam rubber in mijn voorruit en zelf denk ik dat het hier wel eens aan kan liggen.
Heeft iemand een idee waar ik moet beginnen met zoeken? radio eruit en alles maar na lopen of zijn er puntjes waar ik als eerste naar kan kijken.
Ook mijn contact slot heeft wel eens kuren dus mijn tweede vraag is of hier een van deze dingen mee gelinkt kan zijn?
Hoor graag een reactie
Mvg
Art

art kuilman

Geplaatst door art kuilman , lid sinds 4 jaar geleden

2 Reacties

jvr, 4 jaar geleden

Dat kan aan een versleten contactslot/sleutel liggen; de sleutel wordt dan (per ongeluk) te ver terug gedraaid alvorens hem te verwijderen waardoor de ACC stand ingeschakeld wordt (en blijft), ipv te stoppen in de LOCK stand.

In de ACC stand is het mogelijk enkele elektrische verbruikers aan te zetten (kan per merk verschillen: blower, radio, ramen, enz) zonder dat het contact echt aan staat.

Dus even opletten hoe ver de sleutel gaat, de elektrische verbruikers allemaal afzonderlijk uitschakelen, of een ander contactslot plaatsen. Test ook de reserve sleutel eens, als deze nog niet versleten is.

Welke verwarming werkt er niet meer (blower draait wel, maar wordt niet warm, of draait helemaal niet, stoelverwarming, spiegelverwarming)?

art kuilman, 3 jaar geleden

Verholpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.