Chevrolet US Trans Sport: START MOTOR / RELAIS

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3400, Vermogen (kw): 137

Iemand een idee waar ik het startrelais kan vinden van de starter ?
Als ik mijn sleutel omdraai hoor ik enkel maar een "klik" meer, dus ik veronderstel dat mijn startmotor of relais zal defect zijn. Alle zekeringen zijn nog ok

willy11

Geplaatst door willy11 , lid sinds 3 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Waar hoor je de klik ,als dit bij de startmotor is , is dat de klik van het relais dat op de startmotor zit , heb je wel voldoende spanning in de accu , een lege accu kan het zelfde verschijnsel veroorzaken.

willy11, 3 jaar geleden

Batterij is 12.14 V, maar heb een batterij van een draaiende wagen met startkabels verbonden op mijn batterij en had dan 13V en het probleem bleef het zelfde. Ondertussen op het net zitten googelen en vond daar de info van een Venture 98 is dit het zelfde als een Chevrolet transport Europese versie ?
Start relais zou zich tussen de batterij en de radiator bevinden, is dit juist ?
En dit schema vond ik http://www.my-chevy-venture.com/images/2... Dus 12v op klem 23 vd pcm van kontaktslot door zekering 11 en pcm klem 76 word naar massa getrokken en is verbonden met relais klem 86 en klem 85 van relais krijgt +12V via de p/n switch en een fuse
Is dit schema ook correct voor een europese versie chevrolet transport ?

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Geen idee , maar meet eens op jou auto of je 12v op het dunne draadje op je startmotor krijgt , heb je daar 12v is waarschijnlijk je startmotor overleden .

willy11, 3 jaar geleden

Dit weekend de koolborstels vervangen van de starter en ook de starter gekuist van binnen, en motor start weer perfect. De enige vraag dat nu nog overblijft: geeft iemand een idee waar de motor een 3.4L blok olie kan lekken ? Want heb een zwarte brei olie gevonden in de starter motor

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Dat kan op veel plaatsen , achterste motorkering is een plek waarbij de olie in de starter kan komen maar dan hangt er ook olie aan je koppelingshuis .
Maak alles goed schoon en kijk waar het weer nat wordt .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.