Chevrolet US Caprice: geen achterlichten is niet starten?

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.0

Haai allemaal,

Kan het toevallig zijn dat als de achterlichtunits verwijderd zijn de auto niet kan starten (startonderbreker) omdat de achterlichtunits missen?
Hij staat bij de spuiter en sinds de units eruit zijn start hij niet meer. Draait wel gewoon rond. Dacht er nu pas aan dat misschien vanuit veiligheid ie dan niet start.

Grtz,
Archy

kdt

Geplaatst door kdt (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Caprice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (320) PRO, 14 jaar geleden

Als je het rempedaal moet intrappen om te starten, zou ik er even 2 lampjes aanhangen (aan de remlichten) zodat het circuit weer gesloten is.

kdt (0), 14 jaar geleden

Hoi Hans,

Ik hoefde niet het rempedaal in te trappen om te starten volgens mij. Maar ik zal ze morgen wel even bellen dat ze even de units aan kunnen sluiten en dan nog eens proberen. Ze hadden vanmiddag even de jumpstarter erop gezet omdat de accu helemaal leeg was. Ze hadden er aan gewerkt met de motorkap open en dan blijft het lichtje branden. Maar dat ze dus de jumper erop hadden gezet gingen mijn koplampen ook even knipperen. Ik had dat wel eerder gehad maar ik ben vergeten waarmee :)

kdt (0), 14 jaar geleden

Bleek dus de massakabel van de benzinepomp. Schroefje los, geen massa.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.