Chevrolet US Trans Sport: geluid

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

k heb sinds kort een Chevrolet transport en deze maakt een piepend geluid bij de V snaar als ik hem start en als ik gas geef dit is alleen de eerste 5 minuten als ik rijd,Met warm droog weer is het erger.
Als ik daarna hem opnieuw start is het weg.

Karel1963

Geplaatst door Karel1963 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

zet er eens een nieuwe multi riem op, blijft het nog gieren, dan je accu conytroleren

eric2612 (0), 13 jaar geleden

Als je toch die riem eraf hebt, check dan even of alle geleide rollen en ook de poelie van de dynamo gemakkelijk rondgaan.
En dat ze niet ruw lopen.
Ik had een tijd geleden een auto waarbij al drie keer binnen zeer korte tijd de belt vervangen was, en telkens ook ging piepen ondanks dat deze goed gespannen was.
De oorzaak was een kapot lager in de dynamo. Door het spannen van de belt werd het anker tegen het veld getrokken en dat loopt dan zo zwaar dat de belt eraan gaat.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Idd, maar kan ook de aircopomp zijn, en ook de stuurbekrachtiging wil wel eens vals spelen bij deze auto's

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.