Chevrolet US Pick Up: klappen in versnellingsbak

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Diesel, Motorcode: V8 6.2 liter

Onze chevy maak klappen in de versnellingsbak(automaat), als je het gas loslaat en hij dan nog net overschakeld van z'n 2 naar z'n 3. herkend iemand dit?? is er dan iets kapot?? is gaat er iets kapot??

anneleen

Geplaatst door anneleen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Pick Up? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Gezien je vorige topic over je achteras en nu dit........ Klappen zegt mij zo niks maar schokt het, kraakt het, hoor je echt een knal en dan in combinatie met een schok? Goed is het niet maar hier moet echt even iemand naar kijken met verstand van zaken, het kan ook van je achteras komen nl. Iemand met wat kennis van deze wagens kan een hoop verklaren aan de hand van het oliepeil, kleur en geur van de olie etc etc.
het kan varieeren van een te laag oliepeil , dichtzittend filter, losliggende vacuumslang, vastzittende kickdownstang, los zittende remband, een niet goed werkende 'solenoid' voor de overdrive, een kapotte kruiskoppeling van de aandrijfas, en ga zo maar even door.....
niet om je nu verdrietig te praten ofzo, maar even bij een ervaringsdeskundige langs gaan geeft meestal direkt uitslag over de kwaal en weet je waar je aan toe bent, het kan ook meevallen!

suc6

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Pick Up of stel zelf een nieuwe vraag.