Chevrolet US Trans Sport 2001: Koppakking chevrolet trans sport 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG

Ben in het bezit van een TS 2001 met 225.000 km op de teller en met een Prins VSI 2.0.
Nu net een korte rit gemaakt en lekt de motor olie aan de voorzijde, hierbij is de startmotor helemaal zeiknat van de olie, dus de lekkage zit daar precies boven.
Vraag zal de koppakking er nu lek zijn of de V- pakking ?
Heb de laatste tijd ook regelmatig koelvloestof bij moeten vullen ongeveer 1 liter op 1500 km.

Alvast bedankt voor jullie reacties
Jan

Matsukawabake

Geplaatst door Matsukawabake (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 10 jaar geleden

Helaas, dat kan ik hier vandaan niet beoordelen..... olie, lijkt me sterk, koelvloeistof, ja, en mijn ervaring(heb er al tig gehad)... met autos met jouw kilometerstand op gas...... v-pakking, met daar uit voortvloeiend even later een koppakking, altijd de achterste, en altijd bij cilinder 1..... remedie...
Koppen er af, koppen laten reviseren (kleppen zijn ook een eind heen bij deze stand) en nieuwe pakkingen, nieuwe waterpomp en nieuwe thermostaat.... Kost wel wat geld, maar dan heb je weer een frisse motor....

gr

Peco Power

Matsukawabake (0), 10 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, auto is naar monteur om diagnose te maken dus even afwachten.
Wordt vervolgt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.