Chevrolet US Caprice: Luchtpomp

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 305

Haai,

Ik wil graag de luchtpomp die onder de airopomp zit afsluiten omdat hij geen functie meer heeft. Nieuwe uitlaat. Nu weet ik dat je de pomp kunt verwijderen maar ik heb een multisnaar. Volgens mij moeten er van die mounts zijn waar je de snaar overheen kunt laten lopen. Doet dus verder niks maar is om de lengte van de snaar op te vangen.

Grtz,
Archy

kdt

Geplaatst door kdt (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Caprice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Luchtpomp die niks meer doet is in feite een mount met rol die gewoon meeloopt. ik zal eens kijken of er iemand een kortere riem heeft gemonteerd, en hoe die dan loopt ...... of wat er past. je hebt gewoon een 91 er 5liter met niks speciaals eraan? als ik wat vindt of hoor, dan meldt ik het.

gr

Peco Power

kdt (0), 14 jaar geleden

Hoi Peco,

Dank je wel voor de moeite. Nee ik heb een standaard 5.0 uit '91. Heb wel een aircopomp meedraaien maar dat is het enige extra.

Grtz,
Archy

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

die pomp kun je openmaken en die schoepen verwijderen en weer terugzetten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.