Chevrolet US Trans Sport: na langer rijden inhouden varierend toerental

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.4v6

Hoi, Net een ts uit 2000 gekocht, 209000 kms. Tijdens de proefrit geen probleem, maar tijdens terug naar huis na ongeveer een uurtje, merk je dat de auto op gas(G3) en op benzine hort . Heb ook het idee dat ie niet naar 4 schakelt, 100 kmh bij 2800 toeren. Bougies en kabels zijn vervangen voor de aankoop.
Kan het zijn dat dit de transmissie is die twijfelt tussen 4 en 3?, die indruk heb ik omdat motor in neutral erg netjes loopt.
Slaat ook af op rotondes alleen op gas trouwens.
Als je gas geeft om even een vrachtwagen in te halen begint de motor te loeien en teller staat dan 5000 rpms???

Pandion91

Geplaatst door Pandion91 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

brand het motormanagement lampje ook? Ook al tijdens de proefrit? Bougies en kabels, vervangen na de proefrit? Welk merk en type bougies zitten er in? Verkeerde bougies geven een hoop ellende....
Bak... Zet de auto eens in zijn 3 en niet in de overdrive, rijdt de auto op een snelweg naar 100 km/h, zal nu zo'n 2800 rpm draaien. Houdt het gaspedaal in de zelfde stand, zet nu de auto in de overdrive, en laat het gas iets terugkomen, auto noet nu opschakelen naar z'n 4 , let wel, ook op de 3 zit een overdrive. Laat in elk geval de auto uitlezen en zet hier de foutcodes neer, kan ik wel uitvinden wat er ongeveer aan mankeert.

Gr
peco power

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Auto weer teruggebracht????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.