Chevrolet US Trans Sport: originele radio

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: v6 3.4

Als ik een originele radio via bijvoorbeeld ebay koop dan staat er elke keer bij dat ik de radio bij een lokale dealer moet laten ünlocken" dmv VIN-nummer.

Weet iemand wie dat in Nederland kan doen?

groet,

Marc

Venture

Geplaatst door Venture (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

de lokale dealer ??????????????????

Groeten marcel

Venture (0), 15 jaar geleden

De voormalige Daewoo...dealer snapt helemaal niets van Chevrolet USA. Ik heb mezelf laten vertellen dat Chevrolet Europe iets heel anders is dan Chevrolet USA.

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

klopt, je moet ook een chevrolet dealer hebben, geen deawoo dealer. In welke uithoek van nederland woon je, zoek dan op google eens een chevrolet us dealer.

Groeten Marcel

Venture (0), 15 jaar geleden

uithoek Lisse.... ik zal gelijk even googlen naar een chevrolet us dealer.....

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

www.century-cars.nl

zitten in hillegom. doen al 40 jaar in amerikanen.
in Amserdam zitten er ook zat, bijv Merel, maar ook import usa cars, keurenplein etc etc (dit even voor de reclamecode commissie ;-))

gr
Peco Power

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Nog ff snel naschrift, miss hebben ze d'r wel een ori liggen, aangezien sommige mensen het noodzakelijk vinden om het ori apparaat direkt om te wisselen voor een aftermarket app met navischerm en dergelijke. ben je direkt klaar.

Gr
Peco Power.

(ik was vd lans in Monster ook nog vergeten)

Venture (0), 15 jaar geleden

Century cars zit inderdaad bij mij om de hoek.... Zal morgen eens bellen..

Is het nou zo dat bij een Trans Sport 2001 veel waarschuwingen en diagnostische zaken via de radio gaan?

Mijn belletje voor sleutel in contact en deur open etc etc doen het gewoon wel... Ik lees op dit forum dat bij het plaatsen van een niet originele radio je die zaken kwijt bent of geldt dit voor nieuwere modellen dan 2001?


dank

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

Can-bus, je radio doet het gewoon niet als er niet het juiste vin-nummer instaat, dit controleert hij door contact te maken over can-bus naar andere regeleenheden. Indien VIN niet overeenkomt, heb je wel beeld, maar geen geluid.

Groeten Marcel

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Klopt wat marcel zegt,en voor de geluiden is een speciaal vervangingsdeel voor te krijgen. Ik heb zelf de auto ooit gekocht met reeds een japanse radio erin en alle gongen en piepers werken nog steeds. (incl een irritante 3xpiep dat het frontje er nog op zit)

gr

Peco Power

Venture (0), 15 jaar geleden

Waarschijnlijk zit dat onderdeel er bij mij ook in want de piepjes werken nog steeds....

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

niet aanzitten, wat goed is moet je goed laten zei mijn wijze leermeester altijd (vooral als ik weer eens een opgevoerde v8 nog net even beter wou laten trekken op gas, meestal met een omgekeerd resultaat natuurlijk).
Dus je hebt wel radio, en alles werkt? dan zou ik er niet mee beginnen te knoeien.

Gr

Peco power

Venture (0), 15 jaar geleden

Ik denk dat ik alle piepjes en gongen nog heb. licht, deur open slot in contact......

Ik vind het wel mooi om een originele radio te hebben, er staan er genoeg op ebay maar dat is dus een gezeur met het vin nummer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.