Chevrolet US Trans Sport: pijlstok automatenbak

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: V6 3.4

Kan iemand mij vertellen waar de pijlstok voor de automatenbak olie zit?

dank,

Marc

Venture

Geplaatst door Venture (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

als je voor de auto staat, dan links achter het blok.

gr
Peco power

Venture (0), 15 jaar geleden

thanks, ik las bij een eerder bericht dat de olie elke 60.000 km vervangen moet worden?

Heb ik dat goed gelezen? Ik heb geen trekhaak en rij niet op gas ( waarschijnlijk heeft dat laatste er helemaal niks mee te maken..:-)

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Elke 60000km nieuw olie en en nieuw filter, dan ben je zeker van een goed werkende bak gedurende de hele levensduur van de auto, dat is mijn ervaring, als je de kosten rekent ( een 100 euro aan materiaal) in vergelijking met een revisie (toch gauw een 1500 euro zonder arbeidsloon aan inbouw en uitbouw (ook al snel een uurtje of 10 werk) dan weet ik het wel, bovendien rijdt de auto weer lekkerder na zo'n fris-op-beurt.
Auto's rijden super, hebben wat gevoelige trekjes met de voorwielophanging en met de inlaatspruitstukpakking (V-pakking) maar met eeen rustige rijstijl, elke 10000km frisse olie (5w30) en een fris oliefilter, ff de remmerij goed gangbaar laten maken elk jaar en elke 60000km de bak ff opfrissen, probleemloze auto.
(ik weet het zeker, ik heb er zelf ook 1 voor dagelijks gebruik)

gr
Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.