Chevrolet US C1500: plofgeluid tijdens het versnellen

Bouwjaar: 1988, Brandstof: LPG, Motorcode: 5.7 v8 automaat

hoi,
ik heb een probleem en ik weet niet wat het is.De auto start goed,als je rustig rijd gaat het goed.Maar als je wilt versnellen dan ploft hij net of mijn bougies vuil zijn. Nou heb ik al mijn bougies vervangen maar hij doet het nog steeds.Er werd mij ook vertelt dat mijn onsteking misschien niet optijd staat maar dan moet hij toch meteen kut rijden.Kan iemand mij misschien een goed advies willen geven want ik kan er nu alleen maar naar kijken.Dat is toch zonde?

edwinschun

Geplaatst door edwinschun (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US C1500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Met wat voor types bougie was de auto uitgerust, en wat voor bougies zijn er in gekomen? is de electrodeafstand goed (0.8 mm op gas) zijn je kabels goed? ligt er niet ergens een vacuumslang af of heb je een vacuumlek? deze ontstekingen hebben ook nog wel eens problemen met de hallgever onderin de ontsteking. Het vacuum wordt gebruikt om je ontsteking te vervroegen, en dat zou het ploffen bij versnellen kunnen verklaren.


gr

Peco Power

edwinschun (0), 13 jaar geleden

bosch super r6-t52 ik heb er eigenlijk dezelfde gekocht en erin gezet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US C1500 of stel zelf een nieuwe vraag.