Chevrolet US C1500: Geen probleem maar een vraag.

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7

Hallo ben Gerard en nieuw hier op het forum. heb onlangs een Pick Up GMC C1500 4x4 1992 met kapotte motor gekocht, omdat ik de oude liefde voor de V8 motoren weer eens wilde op pakken. Heb voorheen een corvett van 1975 helemaal gestript en opgebouwd + motor gereviceerd. GMC Vandura 6.2 diesel en een Ford Econoline gehad. Ben nu doende de pick up motor weer op te bouwen na revisie. kompleet nieuw gelagerd en andere koppen gemonteerd omdat de oude ,de sittingen van waren uitgeslagen. dit even als voorwoord. Nu is mijn vraag: Is het mogelijk om deze pick Up op te keuren naar boven de 3500 kg. Zodat je met klein rijbewijs kan rijden, want dan val je in een lage wegenbelasting groep namelijk particulier vrachtwagen.


gr Gerard[url=http://img251.imageshack.us/i/gedc0481b....][img]http://img251.imageshack.us/img251/6098/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

ktm525m

Geplaatst door ktm525m (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US C1500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

gewicht staat op je kenteken en daar ben je afhankelijk van of je laat hem even wegen bij weegstation en komt hij echt boven de 3500 uit dan zou je een afspraak kunnen maken bij rdw en zaakje herzien.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik denk Gerard, dat dat met een 1500 niet gat lukken, hij staat op ongeveer 2200kg op kenteken, en om hem als vrachtwagen te gaan registreren zul je hem zodanig zwaarder en sterker moeten maken dat je incl laadgewicht over die 3500kg heen gaat.
Ik weet niet wat het kost om hem aan te passen, en ik weet ook niet hoeveel voordeel je hebt aan motorrijtuigenbelasting, maar houdt er goed rekening mee dat indien je er ooit weer van af wilt, het zowieso al niet simpel is om zo'n gasgurgler op grijs kenteken te slijten, maar op een groot rijbewijs kenteken is de markt met potentiele klanten natuurlijk nog eens 100 maal kleiner!
In dat geval kun je beter deze klaar maken en gaan inruilen op een c3500 die al zwaarder uitgerust is (8 gaats wielen, zwaardere assen, dubbele montering, dubbele cabine en langere laadbak) en die op vrachtwagen kenteken staat. waarschijnlijk zal de handelaar die zo eentje staan heeft, je met open armen ontvangen met jouw inruiler!!

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US C1500 of stel zelf een nieuwe vraag.