Chevrolet US Trans Sport: remblokken veranderen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4 V6

hallo, ik vroeg me af of het gemakkelijk was om zelf de remblokken vooraan te veranderen en zo ja hoe begin ik eraan?
en nog een vraagje als ik de airco opzet komt er geen koude lucht uit bij warm weer, kan het zijn dat de airco vloeistof op is en zo ja hoe zie ik dat dan?
ik hoop op een snelle reactie
groetjes kim

problemgirl

Geplaatst door problemgirl (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Draait de aircopomp wel mee als je de airco aanzet? anders even de druk voorzichtig controleren bij het vulventiel, geen druk, dan airco leeg en dus naar de specialist want doorrijden kost je zeker de aircopomp (aircospecialist controleert op lekkage van aircosysteem, adviseert en repareerd,niet echt goedkoop, maar is de enigste optie) Remblokken is gewoon een kwestie van doen, als je een beetje handig bent kun je het zelf, het werkt net als bij andere auto's maar de bevestiging van de remblokken zit op amerikaanse manier. als je d'r mee bezig gaat zie je het wel. wel uitkijken voor de abs sensoren! Maar bij de garage zal er niet een vreselijk bedrag aan uurloon voor geschreven worden. Heel belangrijk bij deze auto is het tijdig verversen van de motorolie (5w/30) en het filter. Hierop bezuinigen is vragen om hoge kosten!

suc6
Peco Power

problemgirl (0), 15 jaar geleden

oke alvast bedankt voor de reactie, ik had nog een vraagje, als ik kort moet afdraaien hoor ik een tikkend geluid aan de wielen, weet iemand soms hoe dit komt en wat ik er kan aan doen? zelf denk ik dat het de stuurstangen zijn, zou dit mogelijk zijn? wat kan ik daar aan doen, en is dit kostelijk?
alvast bedankt é, groetjes kim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.