Chevrolet US Trans Sport: Koelvinnen blijven permanent draaien

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.4 fsi

De beide koelvinnen blijven permanent draaien is dit normaal of is dit een storing
Als het een storing is weet iemand dan een oplossing

Vr.groet Joop.

joop van zon

Geplaatst door joop van zon (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Ja Joop, dat is een storing en ik heb er ooit wat van gelezen, ga ff voor je zoeken maar heeft volgens mij te maken met de inhoud van het koelsysteem.
jehoort nog van me
gr
Peco Power

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Joop, geeft je temperatuur meter nog wel wat aan ? en werkt de airco ook goed? op het moment dat je de airco aanzet slaan nl beide koelvinnen aan. Je hebt op het thermostaat huis een zender zitten, deze geeft signaal naar je meter. (normaal gebruik ik de stekker hierop om te checken of de koelvinnen goed werken door deze hier er af te trekken, nu valt de temperatuur meter weg en gaan de koelvinnen draaien) Als er misschien wat oxidatie in de stekker zit zou dit de oorzaak van de ellende kunnen zijn. Ook lucht in het systeem wil nog wel eens gekke dingen doen (lucht geeft nl geen waarde af aan de sensor) er zitten 2 kleine koperen boutjes op het blok waarmee je kunt ontluchten, een op het thermostaathuis en een aan de kant van de multiriem. misschien dat ontluchten het probleem oplost!
suc6
Peco Power.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

IK zie dat je op lpg rijdt, is de verdamper wel goed? moet ook nogal wat koelwater heen, bevriest ie niet? De relais voor de fans zitten in de bak die aan stabilisatiestang hangt boven de aircopomp zeg maar. check die ook ff op oxidatie/goed contact. Het aanspringen van de fans is een soort noodprogramma.
suc6
Peco Power

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

2 keer hetzelfde is wat teveel van het goede
sorry
Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.