Chevrolet US Trans Sport: Ruitenwissers doen raar

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Beste Forummers,

Naast mijn oldtimer (Lincoln mark 5) welke meestal voor het weekend is rijd ik als daily een Chevrolet trans sport en om de een of andere reden doen de ruitenwissers niet altijd meer wat ze moeten doen.
Eerst was het bij 1 interval stand maar nu maakt het niet uit welke stand van de interval of op continue wissen, ze gaan af en toe op de uitstand en dan blijven ze weer aan met verschillende intervals er zit totaal geen regelmaat meer in. Heeft iemand een idee wat dat zou kunnen zijn, moet ik het zoeken in de bediening aan het stuur of zou het ergens anders kunnen zitten ?

hoor het graag van jullie, groeten Patrick

Patrick markV/trans sport

Geplaatst door Patrick markV/trans sport (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hobby-monteur (0), 12 jaar geleden

Positie-sensor in de ruitenwissermotor kan vervuild raken met slijpsel,en vreemde weerstandwaarden veroorzaken,daar zou ik vooreerst op gokken.
Schoonmaken moet wel kunnen,volgens mij,anders de ruitenwissermotor vervangen door een ander(sloop) exemplaar.

Alero (0), 12 jaar geleden

Bij mij zat er veel vet op de koperen sensor in de ruitewissermotor, en dan gaat hij een geheel eigen leven leiden, openmaken, schoongemaakt, nooit meer last gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.