Chevrolet US Trans Sport: transsport 3,4 bj 2000

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.4

heb een paar dingen wat opeens niet meer deedt: cv,ekektr ramen,binnen verlichting,licht verklikker,compressor achterin
dit deed het savonds nog en smorgens deed het het niet meer
wie kan mij helpen??????????????????????????????

freddy huls

Geplaatst door freddy huls (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vd Lans (0) PRO, 16 jaar geleden

Trek aan de rechterkant (naast de passagiersstoel) de dorpelplaat los en controleer of de vloerbedekking niet nat is zo ja controleer dan de draadboom die daar onderdoor loopt. Daar vertakt een oranjedraad zich in div. richtingen die kan doorgerot zijn en contr. de zekeringen aan de rechterkant vh dashbord.

freddy huls (0), 16 jaar geleden

[quote=vd Lans]Trek aan de rechterkant (naast de passagiersstoel) de dorpelplaat los en controleer of de vloerbedekking niet nat is zo ja controleer dan de draadboom die daar onderdoor loopt. Daar vertakt een oranjedraad zich in div. richtingen die kan doorgerot zijn en contr. de zekeringen aan de rechterkant vh dashbord.[/quote]
heb de zekeringen bekeken die zijn goed dank je wel ik ga wel even kijken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.