Chevrolet US Trans Sport: trommelversnellingsbak

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG

Hoi Allemaal,
Ik ben het nieuwe hart aan het inbouwen in mijn chevrolet transsport.
Ik heb een vraag toen ik de oude motor uitgebouwt had liep er olie uit de trommel die met 4 bouten vast zit op het vliegwiel van de motor.
Kan iemand vertellen wat voor olie dit is en of dit vanzelf door de versnellingsbak erin komt of moet ik dit er in doen en zoja hoeveel.
Mvg
Hendrik

hendrik1971

Geplaatst door hendrik1971 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

amerikaanse trek floeistof oftewel atf en dan wel van het goede soort, dus wat volgens het boekje in deze bak hoort dat zal een dextron zijn, type 5 of 6 of 7 ik houdt het niet meer bij. Ik zou trouwns de koppelomvormer in de bak plaatsen en dan de bak weeraan de motor bouten met 2 bouten. Dan de koppelomvormer vast aan de starterkrans. Anders heb je straks de pomp van de bak stuk......

Gr
peco power

hendrik1971 (0), 13 jaar geleden

Hallo
Kan alleen niet vinden hoeveel liter er in moet er ongeveer een halve liter uitgelopen
hendrik

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Hendrik nu je toch zo ver bent, maak van die gelegenheid gebruik om de boel te verversen. De inhoud van die trommel doet anders bij verversen niet mee. Zie er met schudden en kantelen zo veel mogelijk uit te krijgen. De bak kan ook na 11 jaar wel een fris filter hebben en de magneet op de bodem even staalsplin tervrij maken .! Bij het op de bak zetten van die trommel moet je zo lang draaien tot hij niet verder naar binnen kan i.v .m allerlei splanes die gevonden moeten worden en geen geweld gebruiken. Succes.

hendrik1971 (0), 13 jaar geleden

hallo
Olie in bak vernieuwt filter ook.
chevy garage gebelt die zegt dat de koppelomvormer zichzelf vult.
motor is reeds ingebouwt morgen alles aansluiten alles op niveau doen en starten maar (hoop ik)
hou jullie op de hoogte
groetjes

hendrik1971 (0), 13 jaar geleden

Hallo allemaal
Er is weer een probleem erbij.
Na dat ik de nieuwe motor heb ingebouwd en alles aangesloten als het hoort wil ie niet starten de startmotor doet niets staat wel stroom op.
Ook als je het contact omdraait naar de eerste gaat het dashbord gewoon branden zoals het hoort en ook de versnellingsbak aanduiding doet het goed maar je kunt de pook zo uit de P halen.
Draai je het contact nog 1 verder dan gaat de versnellingsbakaanduiding uit en de pook kun je zo uit de P halen.
Ik denk dat hier het probleem zit maat alle 2 de kabels zijn aangesloten bij de versnellingsbak waar de kabel is bevestigd
Is er iemand die een idee heeft.
Voor het uit en inbouwen was er nooit een probleem met de versnellingsbak aanduiding
Mvg Hendrik

hendrik1971 (0), 13 jaar geleden

Hallo
Ik heb hem aan de praat gekregen.
Hij loopt als een zonnetje op benzine en LPG.
Maar als ik het contact uit doe dan blijft de moter door lopen en als ik de stekker los trek van de injecteurs dan gaat de motor uit.
Wat kan dit nu weer zijn.
Hendrik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.