Chevrolet US Trans Sport: welk type te kiezen ??

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

hallo geachte forumers,

ben helemaal nieuw hier , en om maar gelijk met de deur in huis te vallen...
Welk type chevrolet TS moet ik kopen , ik ken de types niet allemaal , type A, F, L zullen er wellicht meer zijn .
Zit het verschil in de uitvoering van het interieur , of is het ook motorisch ?
Ik heb echt geen flauw idee welke "beter" is
We rijden nu in een volvo V40 T-4 , met 200pk (is wel leuk ), maar die wordt nu echt te klein , voor ons gezin, (pa en ma , met 3 zonen ).
Ben nu al een tijdje aan het zoeken naar een MPV, en vind het model en opties van een TS echt geweldig in vergelijking met andere merken MPV's.

Alvast bedankt

erik38

Geplaatst door erik38 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rondepon (0), 15 jaar geleden

een advies erik .. lees eerst alle problemen hier door dan weet je waar je op moet letten als je er een gaat kopen
het is echt een heerlijk auto veel ruimte en zoeft over de weg heen

hier vind je de verschillen tussen de types hoewel het niet helemaal klopt ,zo zou er volgens deze site stoelverwarming in zitten maar die heb ik dus niet

gr ron

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Stoelverwarming alleen zomers als ie in de zon staat, vooral met leer
drie types c met 3 stoeltjes op de 2e rij en 2 op de 3e stofbekleding, een d met 2 captainchairs op de 2e rij en achterin een 3persoons bankje ook stof, en een type E ook 4 captainchairs maar dan met leer. Interieurkleuren hoef je je niet druk overmaken, allemaal hetzelfde!!!

Je moet een beetje us carfreak zijn , en ze af en toe dingen vergeven. Motorkappen hebben vaak last van oxidatie (aluminium) Motoren tikken koud maar dat hoort zo, de pakkingen willen nogal eens lekken, de remmerij moet echt goed onderhouden worden, de ruitenwissers hebben vaak kuren, de verlichting is niet om over naar huis te schrijven, en zo zijn er nog wel wat dingetjes.....
MAAAAARRRRR wat rijden ze ongelofelijk fijn en wat zit er een ruimte in.. dus twijfel je? GEEN PROEFRIT MAKEN, dan ben je verkocht!!!! ik weet je budget niet, maar probeer er 1 te kopen met een halfjaar geen gezeur garantie, dus alles wat je er aan vindt moeten ze dan repareren. De TS freaks hier hebben een eigen Transsport hyves, kijk daar ook ff en daar krijg je ook veel info


Succes met je keuze en vooral geen proefrit maken... we hebben je gewaarschuwd

gr

Peco Power

(Transsport Freak)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.