Daewoo-Chevrolet Nubira: Alarm blijft afgaan zonder reden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 CDX

Hallo allemaal,

Ik heb een tijdje geleden een daewoo nubira 2.0 CDX gekocht, ik heb al de nodige problemen gehad. Zoals de auto trekt naar links als ik gas los laat een mijn koppeling indruk (draagarmrubbers vervangen heb ik begrepen), de handrem deed het niet en de schokdempers waren op. Nu het volgende, als ik mijn auto parkeer en op slot zet via de CV gaat ca. 5 van de 10 keer het alarm na een aantal uur af zonder dat daar een reden voor is. Wat kan dit zijn.

Gino

Ginotje

Geplaatst door Ginotje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat voor alarm heb je ( af fabriek, retrofit, merk,type).

Meestal geeft elk alarmsysteem een knippercode met de statusled als hij is afgegaan, aan de hand daarvan kun je zien op welke voorwaarde hij is afgegaan.
Dit kan vanalles zijn, zoals portierschakelaars, kofferbakschakelaar, moterkapschakelaar, utrasoondetectie, spanningsval accu etc.

Dus even opgeven welk merk en type, en de knippercode, dan zijn we al een eind in de goede richting.

Groeten Marcel

Ginotje (0), 16 jaar geleden

Hoi Marcel,

Bedankt voor de snelle reactie, het enige wat ik nu kan vertellen (zit op mijn werk) is dat het de standaart alarm van Daewoo betreft. Ik heb gisteren zelfs de min van mijn accu afgehaald, hij bleef afgaan zelfs toen ik mijn afstandsbediening gebruikte om hem uit te zetten. hehe dat was wat vervelend voor de buren.

Groet Gino

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

waarschijnlijk de voeding van de noodstroomsirene onderbroken, of een zwak contact.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.