Daewoo-Chevrolet Matiz: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2000

Van het ene op het andere moment functioneert de centrale vergrendeling (zonder afstandsbediening) niet meer goed. Alle portieren gaan nog wel centraal op slot, maar bij het openen gaat alleen het bestuurdersportier van het slot. Weet iemand waar dit aan zou kunnen liggen??

Alvast bedankt!

Dinolima

Geplaatst door Dinolima (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

verrace (0) PRO, 16 jaar geleden

meestal eerst beginnen met smeren , dit wil wel eens helpen.

Dinolima (0), 16 jaar geleden

[quote=verrace]meestal eerst beginnen met smeren , dit wil wel eens helpen.[/quote]
Dank voor je reactie,

ik heb gesmeerd (tenminste gesprayd) in het sleutelgat, van bovenin bij de deurknop en in het slot zelf, maar het heeft nog niet mogen baten.

Ik heb overigens gemerkt dat als ik het portier open en de rest sur niet meekomt, dat als ik vervolgens iets aan het knopje trek de rest toch volgt. Ook helpt het om even een tik met de vuist tegen de deur aan te geven en dan komt de rest ook omhoog. Maar uiteindelijk kan dit toch niet de bedoeling zijn en hoop ik dat alles gewoon weer met een draai aan de sleutel omhoog komt. Heb je nog enig idee???

verrace (0) PRO, 16 jaar geleden

de deur bekleding er af nemen en het mechanisme en stangen smeren met silicone spray

Dinolima (0), 16 jaar geleden

[quote=verrace]de deur bekleding er af nemen en het mechanisme en stangen smeren met silicone spray[/quote]
hahaha, laat ik dat nu net gedaan hebben en die spray op het binnenmechanisme losgelaten. Resultaat, alles doet het weer!! Erg bedankt voor de tip. Superforum trouwens, heb gisteren ook de problemen met mijn Laguna Grand Tour opgelost via dit forum. Heeft me alles bij elkaar een dikke 800 euro gescheelt.........TOPPIE

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.