Daewoo-Chevrolet Epica: code 0606

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Goedemiddag, ik heb een probleem met mijn Epica vermogen valt weg onder de 1000 toeren. (bvb als ik 40/50 km rijd) moet dus stil gaan staan (niet erg veilig) en opnieuw starten dan kan ik weer gas geven.Het motormanagement lampje is aan dus foute boel. Is het de moeite waard omhet te laten repareren als dit mogelijk is.Ik ben erg gehecht aan mijn auto en ben hier niet blij mee.Net apk goegekeurd en de egr klep dicht laten maken dacht dat het daar aan lag zit er nu 1 in die net een jaar oud is maar toen kon ik nog gewoon gas geven nu is het dus code 0606 iets heel anders.
mvg. Bonnetta van Gelder.

vegas13

Geplaatst door vegas13 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Epica? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

Bedrading controleren en stekkers , op breuk of corosie en zeer zeker de massa van de ECU, als dit niet werkt word het herprogrameren.
Er moet door vocht of breuk een slechte verbinding zijn.

Groet Johan

vegas13 (0), 6 jaar geleden

Bedankt Johan maar er moet een nieuwe ecu module ingezet worden we wachten op prijsopgaves van verschillende garages .De goedkoopste is momenteel rond de €1000,-

ChevyGuez (0), 5 jaar geleden

Heel toevallig heb ik deze P0606 ook, navraag bij de dealer blijkt dat de vorige eigenaar nooit een update heeft gedaan om de ECU te laten reflashen, een simpele update die 24 minuten duurt en je auto is weer toppie.

Groetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Epica of stel zelf een nieuwe vraag.