Daewoo-Chevrolet Matiz: Daewoo Matiz 1999 lekt, maar waar???

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Hallo,

ik ben sinds vorig jaar augustus eigenaar van een Daewoo Matiz uit 1999. Sinds ik hem gekocht heb, heb ik allerlei dingen moeten vervangen zoals de thermostaat, de waterpomp en de distributieriem. Bovendien heb ik de koelvloeistof moeten laten vervangen.

Nu liggen er elke keer wanneer ik gereden heb 3 plekken op de grond van de garage (heb er al een karton onder moeten leggen want tis een echte smeerboel nu in de garage). Als ik onder de auto kijk, zie ik druppels hangen onder die afdekplaat (of hoe je dat noemt).

Het zal ook een koelvloeistoflek kunnen zijn want dat stond ook op de keuring voor verkoop (en de koelvloeistof moet ook regelmatig bijgevuld worden). Maar hij verbruikt ook best veel olie. En de plekken die op de grond liggen lijken toch wel verdacht veel op olie. En als je onder de motorkap zelf kijkt, lijkt het wel heel erg 'vochtig' overal (tenzijn dit normaal is voor een motor, heb er geen idee van). In de garage hebben ze toen ik al die dingen heb laten vervangen niks gezegd van een lek, dus vind ik het nogal raar...

Weet iemand misschien wat het kan zijn?

tatjana

Geplaatst door tatjana (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dutchalex (0), 13 jaar geleden

check het inlaatspruitstuk maar eens,vervelend kwaaltje van deze auto,s

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.