Daewoo-Chevrolet Matiz: drinkt koelvloeistof denk ik???

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.8

Hallo mensen heb een probleem met een matiz(deowoo)lekt nergens vloeistof maar rookt veel ik denk dat het ergens de de motor in gaat ? heb het inlaatspruitstuk daar waar vloeistof komt al af gezaagt en een plaat voor gezet. kompressie gemeten en op alle cilinders heb ik 11 dus dit moet voldoende zijn auto loopt goed maar rookt veel en de koelvloeistof moet om de 2 dagen worden bijgevult waar blijft deze ??? weet iemand waar ik moet zoeken m.v.g. Jos Metselaars

jos5934

Geplaatst door jos5934 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 13 jaar geleden

Bijna zeker een lekke koppakking. Koelwater verdwijnt dan inwendig via de cilinders en de uitlaat naar buiten. Vandaar het "roken" ( = stoom v/h koelwater)

Gr.

Quinten-van-komen (0), 13 jaar geleden

ik heb hetzelfde probleem alleen is het bij mij niet in twee dagen weg maar nu toevallig in deze maand van maximum naar minimum gedaald kan dit ook nog met de constant koude buitentemperatuur te maken hebben of moet ik me ook zorgen gaan maken ??
groetjes Quinten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.