Daewoo-Chevrolet Matiz: Geen lambdaspanning weergave in datalijst.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3-cilinder

Ik krijg op mijn Launchtester een 0 volt weergave in mijn datalijst van de lambdasonde.De viergasmeting is daarintegen perfect.De emissiefoutcode is na het wissen van de code en het vervangen van de sonde tot op heden niet teruggekeerd( 4 dagen geleden).Wordt die weergave gewoon niet ondersteund vanuit de auto of zou het aan de Launch-tester kunnen liggen??

danny1929

Geplaatst door danny1929 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 16 jaar geleden

"Wordt die weergave gewoon niet ondersteund vanuit de auto of zou het aan de Launch-tester kunnen liggen?"
Beide mogelijkheden kunnen waar zijn, alhoewel het niet ondersteunen van weergave van de lambdaspanning zeer onwaarschijnlijk is. Lijkt op een foutje van Launch c.q. een foutje in de originele tester die door Launch overgenomen is. Als je het zeker wil weten dan eens met de dealer-apparatuur uitlezen.

henk kroezenga (0) PRO, 16 jaar geleden

wordt wel ondersteunt,wat me wel opgevallen is dat de data overdracht traag verloopt tov scan100 (orginele tester)

danny1929 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik denk dat het inderdaad aan de Launch Tool ligt.Vandaag had ik een Megane 2 uit 2004 waarbij ik ook diverse datagegevens miste.Met een nieuwe update had ik nog steeds hetzelfde.Zijn er nog meer gebruikers van de nieuwste x431 Tool met dezelfde problemen??

henk kroezenga (0) PRO, 16 jaar geleden

ik heb zonder probleem een megane 2 1.6 16v uitgelezen,wat wel belangrijk is dat je de can-connector gebruikt,accuspanning goed is en
auto op contact tijdens het inloggen (kaart in de lezer ,in de versnelling ,voet op de rem en start knop indrukken)
ik heb ook wel met de clip van renault gwerkt maar het verbaast mij wat je allemaal uit kunt lezen met de launch

danny1929 (0) PRO, 16 jaar geleden

OK, dat is dus de truc om hem op het contact te krijgen! Uitlezen ging ook wel maar alleen de datalijst klopte dus niet.Het was overigens een 1.9 diesel.Inderdaad is de Launch verbazingwekkend uitgebreid.Ik hoop dat het met een volgende update verholpen wordt.Bedankt voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.