Chevrolet spark 2010: Inhouden gaspedaal stotteren

Bouwjaar: 2010

Hallo ik heb een probleem tiijdens de grote beurt 2 mnd terug heeft mn auto nieuwe bougies gekregen en olie enz . Nu loopt mn auto beroerder dan ooit hij loopt hoog in zn toeren bij stoplichten af en toe en hort en stoot ook als je t gaspedaal indrukt voel je dat ie ergens doorheen moet drukken heel iritant de auto is al 5 x terug geweest maar de monteur weet t niet zegt elektronica . Wat kan het zijn ?? Verkeerde bougies ? Gasklephuis ? Hij geeft geen motorstoringslampje aan en volgen hem bij uitlezen niks

ruud1975

Geplaatst door ruud1975 , lid sinds 1 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Over wat voor auto hebben we het ? Valse lucht , verkeerde bougies , stekker vergeten ?
Als hij zo beroerd loopt moet je mml ook branden.

    Hallo het gaat om een chervolet spark 1,2 benzine uit 2010 het motorlampje brand niet - ruud1975, 1 jaar geleden

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Als het een garage is en het is echt na de beurt ontstaan dan begrijp ik niet waarom ze het niet op kunnen lossen.

    Hij is al 5 x terug geweest en zei vorige week je moet ermee leren dealen hij krijgt t er niet uit . Ik wil graag wten waar jullie aan denken dat t kan zijn ik wil er best geld in stoppen nieuw gasklephuis ofzo - ruud1975, 1 jaar geleden

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Anders naar een andere garage en daar een second opinion vragen , om zo maar dingen te gaan vervangen is niet de weg , gedegen onderzoek wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Spark of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!