Daewoo-Chevrolet Nubira: Kachel geeft alleen een beetje lauwe lucht

Bouwjaar: 1997

Ik heb een 2.0 CDX Wagon op G3 LPG. Als de temperatuur- schakelaar van de kachel helemaal in het rood wordt gezet komt er slechts een beetje lauwe lucht naar binnen. Als de ventilator in de hoogste stand wordt gezet komt er alleen maar koude lucht uit. Ook als de motor stationair draait wordt de lucht steenkoud. De temperatuurmeter blijft voor de helft staan. Dat was van de zomer ook al zo. Ik dacht dat de temperatuurmeter toch minstens op driekwart moest staan. Van de kachelslangen bij de motor wordt er een warm en de andere blijft lauw. Wie kan mij helpen??? alvast bedankt voor de moeite. Ger

Ger Esenkbrink

Geplaatst door Ger Esenkbrink (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Wordt je verdamper wel goed warm?

Ger Esenkbrink (0), 19 jaar geleden

De slangen van de verdamper blijven ook lauw. Soms, vooral wanneer de motor nog niet goed warm is, slaat de motor op gas af of houdt deze in. Als ik dan op benzine schakel trekt de auto weer goed door.

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

waarschijnlijk de waterpomp de schoepen eraf en/of cil.kop zit
dicht geslipt komt vaker voor!!!

Ger Esenkbrink (0), 19 jaar geleden

De waterpomp is een half jaar geleden ook vernieuwd. Cil. kop zit niet dicht want in dat gedeelte circuleerd het koelwater goed. Vandaag nog nieuwe koelvloeistof er in gedaan.
Kijk even naar mijn laaste vraag van vandaag a.u.b.(i.v.m. temp. meter)
M.vr.gr.
Ger

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.