Daewoo-Chevrolet Matiz: Kachel word niet warm

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.8

Hallo,

Het probleem doet zich voor dat als de auto op de brug staat en dan de kachel op warm zet blaast de kachel warme lucht.Maar als ik er mee ga rijden word de kachel na een kilometer of 2 koud zet ik de kachel klep in circulatie staan in de auto blaas de kachel weer warme lucht.
En in stand 1 van de kachel blijf de kachel wel warme lucht blazen.

Heb onder andere al de koppakking verv. De waterpomp verv. Drie keer over de thermostaat, Het kachelblok verv. Een stuk afgezaagd van het spuitstuk voor tegen gaan van lekkage aan de linker kant van het spruitstuk bij de distributie zijde, Heb de auto en de slangen 3 keer over doordespoeld met fortè en heb de radiator afgeplakt maar niets helpt en ik heb wel een goede door stroming in het systeem en in het reservoir.En als je voor de auto staat word de rechter kachelslang wel goed warm en de linker niet echt net of daar geen koelvloeistof door stroomt .De temperatuur op gemeten in het reservoir en die is daar 85 graden.De fan slaat ook wel normaal in. Ik vermoed dat de koppakking er weer door is maar die zit er nog maar een half jaar tussen.

Wie kan mij helpen.
Alvast vriendelijk bedankt.

bennyrh80

Geplaatst door bennyrh80 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

brunello (0) PRO, 15 jaar geleden

de kachelslangen temp.opmeten zowel in als uit gaande en na een proefrit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.