Daewoo-Chevrolet Nubira: massa probleem met 2003 Nubira?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Hallo, ik ben reeds 2 jaar in het bezit van een 2003 Daewoo Nubira Wagon, 1.6 16V benzine. Teller staat nu op 117000km ongeveer. Na vorig jaar de koppakking te hebben vervangen, ontstond een paar weken geleden een nieuw probleem; op een volkomen willekeurig moment gaan op het dashboard allerlei lampjes branden zoals de airbag, abs, motormanagement, handrem, etc. Nu had ik elders al eens iets gelezen over het aantrekken van de handrem op zo'n moment, dit doe ik dan ook steeds braaf en de storing verdwijnt daarna weer voor even. Dit zou iets met de massa te maken hebben, kennelijk kan dat "ineens" gaan opspelen na 7 jaar, ik had er nog niet eerder van gehoord, maar het zij zo. Het is opzich ook best een akelig probleem, want de verlichting (en radio etc) valt op zo'n moment ook uit, zo reed ik gisteren door een donkere tunnel toen de boel uitviel, kan nog best gevaarlijk zijn ook nog...... Gelukkig blijft de motor wel lopen op zo'n moment, dus dat is tenminste iets.

Mijn vraag; weet iemand concreet hoe ik dit kan oplossen? Opzich ben ik redelijk handig met auto's, maar heb geen idee waar ik moet zoeken en wat ik eraan moet doen.

Bij voorbaat dank.

AlexanderDaewoo

Geplaatst door AlexanderDaewoo (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Sander02 (0), 13 jaar geleden

Slechte massa punten kunnen idd rare storingen veroorzaken. Bij mijn Nubira 1998 heb ik een ABS storing opgelost, door de kabelschoentjes bij het massapunt nabij de accu op te schuren en opnieuw goed vast te zetten. Even op zoek dus naar de punten, waar over het algemeen zwarte kabels, aan de carroserie vast geschroeft zitten. Ook de accu kemmen verdienen de aandacht.

AlexanderDaewoo (0), 13 jaar geleden

Zijn er mogelijk nog mensen die ongeveer hetzelfde probleem hebben ervaren bij dit specifieke model 2003 Nubira met bijbehorende oplossing?

B.v.d.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.