Chevrolet Spark 2012: Motor houd in op gas, rijden op benzine perfect.

Bouwjaar: 2012, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B10D1, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 48

Ik heb een probleem met mijn Chevrolet Spark bifuel.
De motor start perfect en rijd perfect op benzine, zowel op korte als ook op lange afstanden, de auto kan dan ook ongeveer 160 km/u halen, zonder probleem.
Als ik op gas rijdt, dan gaat de auto tot ongeveer 110 a 115 km/u daarna houd de motor in, en begint ook het gele motor lampje op het dashboard op te lichten, ga ik de motor dan uitzetten en vervolgens weer op benzine rijden dan blijft het gele motor lampje uit, en dan is het inhouden van de motor totaal niet aanwezig, en haalt gemakkelijk weer 150 a 160 Km/u.
De auto heeft ongeveer 67000 km gelopen.
De auto heeft regelmatig zijn onderhoudsbeurten gehad.

Gedaan is de het volgende:
Motor uitgelezen na het branden gele lampje ontstaan op rijden op gas, " overslag in cilinder 1 en in cilinder 2 geregistreerd " uitgelezen op de computer.
Vervangen is het volgende:
Bougies
Bobine
Gasfilters
Bekabeling
Probleem is nog exact hetzelfde.
Mijn vraag, wat zou de oorzaak kunnen zijn van dit probleem ?

Gerhardt

Geplaatst door Gerhardt , lid sinds 7 maanden geleden

1 Reactie

JGC, 7 maanden geleden

Gasfilter wel altijd netjes op tijd vervangen?

Ga ermee naar LPG boer, die kunnen dit voor je uitzoeken. Ontsteking heb je al uitgesloten, dan ga je al snel voor injectoren of verdamper.

    Ja, deze gasfilter is bij elke periodieke onderhoudsbeurt, tot nog toe vervangen ..... - Gerhardt, 7 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Spark of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.